LED LAMPA MINI 3 BOJE 57/1248 24DIS

Šifra: 29812
LAMPA MINI LED 3 BOJE 57/1248 24DIS Mini lampa u obliku sijalice je praktičan i moderan gadžet ukupne dužine 5 cm, koji će obezbediti prijatno osvetljenje na svakom mestu. Lampa se uključuje povlačenjem kanapa, što čini upotrebu veoma jednostavnim i praktičnim.   Mini lampa na baterije u obliku sijalice je veoma praktično rešenje koje će raditi u mnogim situacijama. Možete ga koristiti kod kuće kao dodatni izv

2.30 €

LAMPA MINI LED 3 BOJE 57/1248 24DIS
Mini lampa u obliku sijalice je praktičan i moderan gadžet ukupne dužine 5 cm, koji će obezbediti prijatno osvetljenje na svakom mestu. Lampa se uključuje povlačenjem kanapa, što čini upotrebu veoma jednostavnim i praktičnim.
 
Mini lampa na baterije u obliku sijalice je veoma praktično rešenje koje će raditi u mnogim situacijama. Možete ga koristiti kod kuće kao dodatni izvor svetlosti. Posebno je pogodan za mesta kao što su orman, orman, duboka polica ili skladišni prostor. Samo ga okačite na konac, a zatim ga povucite i imamo dodatno svetlo.
 
Mini lampa u obliku sijalice odlična je i kao dekoracija. To je savršen gadžet za ljude koji cene praktičnost i estetiku u jednom. Lampa je dostupna u tri boje, prodajemo je kao mešavinu dezena.

Srodni artikli