NESESER ANEKKE VOICE FW22/23 35807-367

Šifra: 29012
NESESER ANEKKE VOICE FW22/23 35807-367 Ova toaletna torbica Voice odaje počast aktivistkinji Violi Dezmond, afro-kanadskoj ženi koja je prepoznata kao primer u borbi za građanska prava u Kanadi. U ovoj kolekciji Anekke je inspirisana njenom pričom da pokrene poruku ljubavi i poštovanja: Pronađite svoj glas i borite se za ono u šta verujete! Ova toaletna torba je velike veličine i ima zadnji džep. Savršen je za putova

41.95 €

NESESER ANEKKE VOICE FW22/23 35807-367
Ova toaletna torbica Voice odaje počast aktivistkinji Violi Dezmond, afro-kanadskoj ženi koja je prepoznata kao primer u borbi za građanska prava u Kanadi. U ovoj kolekciji Anekke je inspirisana njenom pričom da pokrene poruku ljubavi i poštovanja: Pronađite svoj glas i borite se za ono u šta verujete!
Ova toaletna torba je velike veličine i ima zadnji džep. Savršen je za putovanja ili ga ostavite na poslu sa svime što vam je potrebno svakodnevno.
Na glavnoj štampi je slika Anekkea kako predvodi gomilu dok demonstriraju za mir i jednakost. To je toaletna torba u nijansama sive, plave, oker i kestenjaste, u kombinaciji sa vezom i ručno rađenom završnom obradom, zajedno sa leđima u nijansama braon. Unutrašnjost je postavljena i ima džepove. Kada je u pitanju nošenje, ima i malu ručku koja ga čini udobnijim.

Srodni artikli