NESESER ANEKKE VOICE FW22/23 35809-709

Šifra: 28977
NESESER ANEKKE VOICE FW22/23 35809-709 Ovaj neseser Voice je počast aktivistkinji Violi Desmond. Ova Afro-Kanađanka je prepoznata kao uzor u borbi za građanska prava u Kanadi, a vaš novi Anekkein novi držač novčanika biće vaš novi omiljeni dodatak. To je neseser sa RFID zaštitom: inovativni sistem zaštite koji štiti naše kartice od neovlašćenih plaćanja, krađe informacija i smetnji.

44.95 €

NESESER ANEKKE VOICE FW22/23 35809-709
Ovaj neseser Voice je počast aktivistkinji Violi Desmond. Ova Afro-Kanađanka je prepoznata kao uzor u borbi za građanska prava u Kanadi, a vaš novi Anekkein novi držač novčanika biće vaš novi omiljeni dodatak.
To je neseser sa RFID zaštitom: inovativni sistem zaštite koji štiti naše kartice od neovlašćenih plaćanja, krađe informacija i smetnji.
Na glavnoj štampi je slika Aneke koja predvodi gomilu dok demonstrira za mir i jednakost. To je torba u nijansama sive, plave, oker i kestenjaste, u kombinaciji sa vezom i završnom obradom u stilu ručnog rada.
Ovaj model se može koristiti i kao mala torbica, ili za nošenje mobilnog telefona. To je veoma udoban model koji se otvara rajsferšlusom, ima podstavljenu unutrašnjost i ima ručku koja je ugrađena u rajsferšlus.

Srodni artikli