NOVCANIK ANEKKE VOICE FW22/23 35809-908

Šifra: 28978
NOVCANIK ANEKKE VOICE FW22/23 35809-908 Ovaj veliki Voice novčanik je Anekkeova počast aktivistkinji Violi Dezmond. Ova Afro-Kanađanka prepoznata je kao primer u borbi za građanska prava u Kanadi. I ona će vas naterati da se zaljubite u njen neverovatan dizajn! To je novčanik velike veličine koji ima RFID zaštitu: inovativni sistem zaštite koji štiti naše kartice od neovlašćenih plaćanja, krađe in

44.95 €

NOVCANIK ANEKKE VOICE FW22/23 35809-908
Ovaj veliki Voice novčanik je Anekkeova počast aktivistkinji Violi Dezmond. Ova Afro-Kanađanka prepoznata je kao primer u borbi za građanska prava u Kanadi. I ona će vas naterati da se zaljubite u njen neverovatan dizajn!
To je novčanik velike veličine koji ima RFID zaštitu: inovativni sistem zaštite koji štiti naše kartice od neovlašćenih plaćanja, krađe informacija i smetnji.
Na glavnoj štampi je slika Aneke koja predvodi gomilu, dok demonstrira za mir i jednakost. To je torba u nijansama sive, plave, oker i kestenjaste, u kombinaciji sa vezom i završnom obradom u stilu ručnog rada.
Ima dva glavna odeljka: zadnji, gde ćete naći veliki novčanik i prostor za račune ili dokumenta. Gornji deo ima rajsferšlus, a unutra možete čuvati novčiće. Cela unutrašnjost je obložena.
A ako nešto nije moglo da nedostaje su detalji koji ovaj model čine jedinstvenim. Počevši od metalnog logotipa, igle, ukrasnih zakrpa, personalizovanih rajsferšlusa, veza... Beskonačan broj malih dodira koji će vas naterati da se zaljubite. Uzmi svoje odmah!

Srodni artikli