POSLOVNA TORBA ANEKKE VOICE FW22/23 35806-118

Šifra: 29022
POSLOVNA TORBA ANNEKE VOICE FW22/23 35806-118 Ova torba za dokumente Voice odaje počast aktivistkinji Violi Dezmond, afro-kanadskoj ženi koja je prepoznata kao primer u borbi za građanska prava u Kanadi. U ovoj kolekciji, Anekke je inspirisana njenom pričom da pokrene poruku ljubavi i poštovanja: Pronađite svoj glas i borite se za ono u šta verujete! Ova torba za laptop je prevelika i ima džepove na prednjoj i zadnjoj strani

103.95 €

POSLOVNA TORBA ANNEKE VOICE FW22/23 35806-118
Ova torba za dokumente Voice odaje počast aktivistkinji Violi Dezmond, afro-kanadskoj ženi koja je prepoznata kao primer u borbi za građanska prava u Kanadi. U ovoj kolekciji, Anekke je inspirisana njenom pričom da pokrene poruku ljubavi i poštovanja: Pronađite svoj glas i borite se za ono u šta verujete!
Ova torba za laptop je prevelika i ima džepove na prednjoj i zadnjoj strani.
Na glavnoj štampi je slika Aneke koja predvodi gomilu dok se okupljaju za mir i jednakost. To je putnička torba u nijansama sive, plave, oker i kestenjaste, u kombinaciji sa vezom i završnom obradom u stilu ručnog rada.Ovaj držač dokumenata ima dve ručke za aktovke, plus kaiš za rame podesiv na različite dužine. Unutrašnjost je postavljena i ima džepove. Pored toga, podstavljen je da zaštiti vaše elektronske uređaje i ima pregrade za organizovanje svega kako želite. Osim toga, prilagodljiv je kolicima, što ga čini veoma udobnim za putovanje.

Srodni artikli