POSLOVNA TORBA ANEKKE VOICE FW22/23 35816-116

Šifra: 29023
POSLOVNA TORBA ANNEKE VOICE FW22/23 35816-116 Ova torba za dokumenta Respect deo je kolekcije Anekke Voice, koja je omaž aktivistkinji Violi Dezmond. Ova Afro-Kanađanka prepoznata je kao primer u borbi za građanska prava u Kanadi. U ovoj kolekciji Anekke nas podseća: svi smo jednaki! Ova ženska aktovka je velike veličine i ima džepove na prednjoj i zadnjoj strani. Idealna je radna aktovka za laptopove od 13 inča. Glavni print kombinuj

103.95 €

POSLOVNA TORBA ANNEKE VOICE FW22/23 35816-116
Ova torba za dokumenta Respect deo je kolekcije Anekke Voice, koja je omaž aktivistkinji Violi Dezmond. Ova Afro-Kanađanka prepoznata je kao primer u borbi za građanska prava u Kanadi. U ovoj kolekciji Anekke nas podseća: svi smo jednaki!
Ova ženska aktovka je velike veličine i ima džepove na prednjoj i zadnjoj strani. Idealna je radna aktovka za laptopove od 13 inča.
Glavni print kombinuje različite poruke mira i jednakosti, sa motivima i crtežima, u nijansama oker, sive, braon i plave boje. Sa strane i pozadi ima isečenu tkaninu, u kojoj ćete pronaći originalnu azbučnu supu među kojima možete pronaći reči kao što su "Prava", "Promena" ili "Poštovanje" među Anekke logom. Pronađite ih sve!
Ima dve ručke i uklonjivu podesivu traku za rame. Unutrašnjost je obložena originalnom tkaninom odštampanom motivima iz kolekcije, ima džepove. Pored toga, podstavljen je da zaštiti vaše elektronske uređaje, i ima pregrade da sve možete da rasporedite kako želite, i ima zadnji otvor koji mu omogućava da se prilago

Srodni artikli