RUKSAK FASHION ANEKKE VOICE RESPECT FW22/23 35815-071

Šifra: 29001
RUKSAK FASHION ANEKKE VOICE FW22/23 35815-071 Ovaj ranac srednje veličine Respect deo je kolekcije Anekke Voice, koja je omaž aktivistkinji Violi Desmond. Ova Afro-Kanađanka prepoznata je kao primer u borbi za građanska prava u Kanadi. U ovoj kolekciji Anekke nas podseća: svi smo jednaki! Ovaj ženski ranac je srednje veličine i ima džepove na prednjoj i zadnjoj strani. Glavni print kombinuje različite poruke mira i jednakosti, sa mot

83.95 €
RUKSAK FASHION ANEKKE VOICE FW22/23 35815-071
Ovaj ranac srednje veličine Respect deo je kolekcije Anekke Voice, koja je omaž aktivistkinji Violi Desmond. Ova Afro-Kanađanka prepoznata je kao primer u borbi za građanska prava u Kanadi. U ovoj kolekciji Anekke nas podseća: svi smo jednaki!
Ovaj ženski ranac je srednje veličine i ima džepove na prednjoj i zadnjoj strani.
Glavni print kombinuje različite poruke mira i jednakosti, sa motivima i šarama, u nijansama oker, sive, braon i plave boje. Na poleđini je višebojna štampa sa porukama mira i ukrasnom zakrpom.
Ranac ima dve podesive ručke ranca različitih dužina, plus ručku za ruku. Unutrašnjost je obložena originalnom tkaninom odštampanom motivima iz kolekcije, ima džepove.

Srodni artikli