RUKSAK FASHION MINI ANEKKE VOICE FW22/23 35805-188

Šifra: 29003
RUKSAK FASHION MINI ANEKKE VOICE FW22/23 35805-188 Ovaj ruksak sa štampanim Voice-om odaje počast aktivistkinji Violi Dezmond, afričko-kanadski ženi koja je prepoznata kao primer u borbi za građanska prava u Kanadi. U ovoj kolekciji, Anekke je inspirisana njenom pričom da pokrene poruku ljubavi i poštovanja: Pronađite svoj glas i borite se za ono u šta verujete! Ovaj ranac je srednje male veličine i ima zadnji džep.

69.95 €

RUKSAK FASHION MINI ANEKKE VOICE FW22/23 35805-188
Ovaj ruksak sa štampanim Voice-om odaje počast aktivistkinji Violi Dezmond, afričko-kanadski ženi koja je prepoznata kao primer u borbi za građanska prava u Kanadi. U ovoj kolekciji, Anekke je inspirisana njenom pričom da pokrene poruku ljubavi i poštovanja: Pronađite svoj glas i borite se za ono u šta verujete!
Ovaj ranac je srednje male veličine i ima zadnji džep.
Na glavnoj štampi je slika Aneke koja predvodi gomilu dok se okupljaju za mir i jednakost. To je ranac u nijansama sive, plave, oker i kestenjaste boje, u kombinaciji sa vezom i završnom obradom u stilu ručnog rada. Na zadnjoj strani se nalazi obična tkanina i zakrpa iz kolekcije.

Srodni artikli