TORBA ANEKKE FASHION VOICE FW22/23 35801-182

Šifra: 29014
TORBA ANNEKE FASHION VOICE FW22/23 35801-182 Ova torba sa ručkom Voice odaje počast aktivistkinji Violi Dezmond, afro-kanadskoj ženi koja je prepoznata kao primer u borbi za građanska prava u Kanadi. U ovoj kolekciji Anekke je inspirisana njenom pričom da pokrene poruku ljubavi i poštovanja: Pronađite svoj glas i borite se za ono u šta verujete! Ova ženska torba sa dve ručke ima 3 odvojena odeljka, srednje je veličine i i

93.95 €

TORBA ANNEKE FASHION VOICE FW22/23 35801-182
Ova torba sa ručkom Voice odaje počast aktivistkinji Violi Dezmond, afro-kanadskoj ženi koja je prepoznata kao primer u borbi za građanska prava u Kanadi. U ovoj kolekciji Anekke je inspirisana njenom pričom da pokrene poruku ljubavi i poštovanja: Pronađite svoj glas i borite se za ono u šta verujete!
Ova ženska torba sa dve ručke ima 3 odvojena odeljka, srednje je veličine i ima zadnji džep.
Na glavnoj štampi je slika Aneke koja predvodi gomilu dok se okupljaju za mir i jednakost. To je torba u nijansama sive, plave, oker i kestenjaste, u kombinaciji sa vezom i završnom obradom u stilu ručnog rada. Poleđina je štampana u više boja, sa porukama mira i ukrasnom zakrpom.
Ima dve ručke i uklonjivu podesivu traku za rame. Unutrašnjost je obložena originalnom tkaninom odštampanom motivima iz kolekcije, ima džepove.

Srodni artikli