TORBA ANEKKE FASHION VOICE RESPECT FW22/23 35811-192

Šifra: 29015
TORBA ANNEKE FASHION VOICE RESPECT FW22/23 35811-192 Ova Respect torba sa ručkom na ramenu deo je kolekcije Anekke Voice, koja je omaž aktivistkinji Violi Desmond. Ova Afro-Kanađanka prepoznata je kao primer u borbi za građanska prava u Kanadi. U ovoj kolekciji Anekke nas podseća: svi smo jednaki! Ova ženska torba sa dve ručke je prevelika i ima zadnji džep. Glavni print kombinuje različite poruke mira i jednakosti, sa motivima i crt

90.95 €

TORBA ANNEKE FASHION VOICE RESPECT FW22/23 35811-192
Ova Respect torba sa ručkom na ramenu deo je kolekcije Anekke Voice, koja je omaž aktivistkinji Violi Desmond. Ova Afro-Kanađanka prepoznata je kao primer u borbi za građanska prava u Kanadi. U ovoj kolekciji Anekke nas podseća: svi smo jednaki!
Ova ženska torba sa dve ručke je prevelika i ima zadnji džep.
Glavni print kombinuje različite poruke mira i jednakosti, sa motivima i crtežima, u nijansama oker, sive, braon i plave boje. Sa strane i pozadi ima isečenu tkaninu, u kojoj ćete pronaći originalnu azbučnu supu među kojima možete pronaći reči kao što su "Prava", "Promena" ili "Poštovanje" među Anekke logom. Pronađite ih sve!
Poseduje dve ručke i podesivu naramenicu koja se može skinuti, unutrašnjost je obložena originalnom tkaninom odštampanom motivima iz kolekcije, ima džepove.

Srodni artikli