Jolly commerce je firma koja zna dobro svoje mjesto na poslovnoj mapi Crne Gore , svoju ulogu i svoje zadaće.

Osnovana je 12.08.2002 godine sa sjedištem u Nikšiću .Poceci su bili vise nego skromni .
Osnovna djelatnost firme je promet :
-kancelariskog materijala,
-školskog pribora 
-kožne galanterije
-slikarskog pribora
-igračaka
-suvenira i proizvoda za darovanje (gift program).
Prodaja robe se realizuje preko veleprodajnih centara u Nikšiću i Podgorici a objekti maloprodajne mreže (knjižare) se nalaze u Nikšiću i Budvi.
Prije par godina (2014 godine ) pored prometa firma je proširila djelatnost otvaranjem grafičkog studija koji je opremljen  savremenom opremom a pored štampanja nudi dizajnerska rešenja kao i izradu reklamnog materijala , suvenira i sličnih proizvoda .
E-commerce je novo poglavlje u razvoju firme a on-line prodavnica je pocela sa radom 10.08.2020.
Poslovna zgrada (sjedište firme - na adresi Mokra njiva bb) raspolaže savremenim kancelarijskim, magacinskim i izložbenenim prostorom(show room )
Bogat asortiman je prepoznatljiva odlika firme a na lageru uvijek ima od 7000-10000 raznih artikala .
Firma posjeduje i vlastiti vozni park za dostavu  robe ( besplatnu )  na teritoriji Crne Gore
Jolly commerce D.O.O zapošljava 37 radnika koji su stručno osposobljeni i kvalifikovani da odgovore svim zahtjevima modernog poslovanja .Poklanja se velika pažnja edukaciji zaposlenih.Poseban fokus je na odnosu sa potrošačima gdje je ljubaznost i posvecenost kupcu obaveza a ne stvar trenutnog raspoloženja.

Sve prethodno nas čini pouzdanim poslovnim partnerom za više od 2000 klijenata.

Posto je firma uvozno orijentisana nepravedno je a ne pomenuti da smo zastupnici najpoznatijih svjetskih brendova kao sto su :Maped ,Faber Castel,Casio ,Pentel, The Littles,Luna,Fila,Tony Perotti , Anekke,MarMar, Madia Range,Dema stil,, S-cool,Ilijanum, Street i mnogi drugi

Nasi kupci su i EPCG, Mercator CG, Voli trade,Posta Crne Gore, crnogorske opstine Niksic ,Tivat ,Kotor , drzavne instutucije,bolnice, domovi zdravlja , sve knjzare u Crnoj Gori i mnogi drugi
Misija , vizija i ciljevi
Firma svoju misiju sagledava u kontinuiranom i kvalitetnom prezentiranju novih proizvoda iz djelokruga svoga poslovanja na savremen i prihvatljiv nacin , uz maksimalno postovanje interesa lokalne sredine u kojoj posluje.

Naša vizija je da budemo sinonim za kompaniju koja stalno postavlja više standarde kako u oblasti poslovanja, trgovine i investicija, tako i u oblasti življenja i koja, ne samo da uvodi nove navike i trendove, nego ih i predviđa i kreira. Da budemo sinonim za kompaniju koja posluje u dosluhu s vremenom koje dolazi.

Cilj preduzeća ”Jolly commerce.” je održavanje i jačanje konkurentske pozicije na tržištu sa stanovišta kvaliteta usluga koje se plasiraju kroz kvalitetno poslovanje zasnovamo na realno postavljanim planovima, na osnovu analiza poslovanja prethodnih godina i informacijama o zahtjevima korisnika na tržištu;

ZA USPJEH U POSLU I ŠKOLI VAŠ JOLLY