Jolly commerce doo je svoju djelatnost proširio otvaranjem grafičkog studija STUDIO GRAPHIC koji je počeo sa radom 2014. godine na adresi Staro pazarište bb u Nikšiću (preko puta Filozofskog fakulteta - zgrada Milovića).

Osnovne usluge koje Studio Graphic pruža su najrazličitije vrste dizajna, knjige grafičkih standarda, dizajn i štampa promotivnih i drugih materijala kao što su katalozi, brošure, leci, etikete, razne vrste prostornog obilježavanja (2D i 3D reklame u raznim materijalima), scenografije, brendiranje izloga sa kvalitetnim naljepnicama, izrada pečata i štambilja, štampa i graviranje promotivne galanterije kao što su upaljači, hemijske olovke, kalendari, rokovnici, privesci, USB uređaji, kopiranje i umnožavanje i koričenje.

Naš stručno obučen kadar je tu da sasluša i analizira sve potrebe potrošača, da zajedno sa klijentom izgradi brend, izdefiniše pravi marketing koji odgovara zahtijevima klijenata i sprovedu ga u dijelo.

Ono što Studio Graphic odvaja od konkurencije jeste posvećenost detaljima, uz pomoć kojih svakom klijentu možemo obezbijediti idejno rješenje koje je interesantno i unikatno tako da budu zadovoljenji svi kriterijumi dobrog dizajna i savremene vizuelne komunikacije.

Kontakt informacije:

Adresa: Staro pazarište bb, Nikšić (preko puta Filozofskog fakulteta - zgrada Milovića)

Tel: +382 040 218 408

       +382 69 391 710

E-mail: studiographic@t-com.me

            studiographicnk@gmail.com