Naš  asortiman je proširen za još jednog svijetskog prozvođača, riječ je o KEYROAD-u. Kao  novitet predstavlja osvježenje među našim postojećim proizvođačima, što omogućava našim potrošačima još širi izbor školskog i kreativnog pribora.

Brend KEYROAD osnovan je 2008. godine. Nakon 12 godina razvoja, kreativni i inovativni školski brend postepeno je  predstavljen krajnim  potrošačima iz cijelog svijeta.  KEYROAD je u vlasništvu JOHNSHEN dopisničke grupe (BSCI sertifikovana), uključujući  njihov nezavisni tim za istraživanje i razvoj, a podržana je od 5 fabrika koje su  100% u vlasništvu grupe. Njihovi klijenti sa sjedištem u svijetu nalaze se u više od 60 zemalja, gde takođe možete pronaći njihove ekskluzivne distributere.

“ KEYROAD pruža savršen ergonomski dizajn, netoksičan ; proizvodi visokog pouzdanog kvaliteta po konkurentnim cijenama. Ovaj brend uključuje školski pribor, materijale za bojenje i slikanje, proizvode za zanat i kreativnost. Kategorije proizvoda uspiješno su podijeljene po različitim starosnim grupama kao što su 3+, 6+, 8+ i 12+ kako bi zadovoljili potrebe specifičnih starosnih nivoa za dijecu. Kao rezultat toga, izgrađen je prisan odnos sa partnerima u različitim oblastima kompetencija promovišući svijest o brendu KEYROAD. Ulažu velike napore da bi dodali dodatne pogodnosti  potrošačima i obezbedili dodatnu vrijednost za brend. Uživaju  u visokom stepenu kredibiliteta u kombinaciji sa uspiješnom svijetskom mrežom komunikacija i distribucije agenata.

Poručite preko našeg sajta ili potražite ovaj brend u našim knjižarama, i sami se uvjerite u kvalitet KEYROAD proizvoda!